Dynamant söker erfarna stordator-utvecklare

Dynamant, Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe fortsätter att växa och söker fler Stordator-/Mainframe-utvecklare. Vi söker först och främst dig som kan utveckla i Cobol, PL/1, Assembler eller RPG. Du har god kunskap om DB2 och gärna DL1. Du har arbetat med IMS, CICS, AS/400 eller batch. Har du även kunskap inom integration med MQ, BizTalk eller SAP PI, hantering av både online- och batch-programmering stora systemlösningar eller regelverken MIFID och GDPR är det meriterande.

Vem är du?

Ålder och familjesituation har ingen betydelse. Oavsett om du är i en hektisk familjesituation med små barn, singel, på väg att bli pensionär eller har utflugna barn. Det har ingen betydelse för oss. Vi vet hur det är och ser till att uppdraget blir det bästa och mest intressanta för dig

Om Dynamant

Dynamant har funnits sedan 2006 och är Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe. Dynamants konsulter har hög kompetens och lång och erfarenhet inom komplexa transaktionsintensiva system och vi medverkar i stora viktiga utvecklings- och omställningsprojekt med Sveriges ledande företag och myndigheter. Vår huvudsakliga kundmarknad finns inom Bank & Finans, Transport & Logistik och Myndigheter & Verk. Vår geografiska marknad är Stockholm & Mälardalen.

Varför Dynamant?

Som konsult hos oss får du spännande och utvecklande uppdrag, du kommer att ingå i ett nätverk av seniora kollegor med lång erfarenhet av stordatorområdet. Du påverkar själv dina uppdragsmöjligheter både vad gäller bransch och geografi och genom delaktighet i Dynamants egna aktiviteter har du också möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Hur går jag vidare?

Känner du igen dig i vår beskrivning och låter tjänsten lockande? Skicka ett mail till patrik.boman@dynamant.se med CV och ett personligt brev.

Vill du ta en telefonkontakt först kan du nå Patrik på 070-355 57 55.