I veckan blev Ingo Paas, Green Cargo utsedd till årets CIO och vi på Dynamant vill gärna stämma in i hyllningskören. Under Ingos ledning har Green Cargo genomfört en fantastisk digitaliseringsresa där man helt utmanat traditionella metoder och arbetssätt. Grundläggande synsätt har varit att inte tänka i lösningar utan istället bygga system genom en helt ny molnbaserad plattformsstrategi där Green Cargos komplexa stordatorbaserade legacysystem moderniseras och integreras i en digital plattform.

Dynamant som specialist inom Stordator/Mainframe och utvecklingspartner till Green Cargo har varit med sedan starten på digitaliseringsresan och vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete med Ingo och hans team för nya genombrott ”in the digital lane” som kan leda till att Green Cargo blir ännu mer effektivare, konkurrenskraftigare och förstärker sin position inom hållbara transporter.

Utan Dynamant’s kompetenta medarbetare, deras förståelse för verksamheten samt viljan att möjliggöra en ”composable architecture”, skulle vi ha haft det väldigt svårt. Med hjälp av Dynamant gick vi från kaos i Mainframe till att tillämpa best practices inom Mainframe, utveckling och förvaltning. Att vi gick från 4 releaser till mer en 300 releaser per år säger troligen allt, kommenterar pristagaren själv.

Stort grattis till Green Cargo och Ingo från hela Dynamant!