Brinner du för stordatorutveckling och lockas av möjligheten att få arbeta med ett rutinerat team på välskött konsultbolag? Då kan rollen som COBOL-utvecklare på Dynamant vara nästa steg för dig!

Dynamant är Sveriges ledande konsultbolag inom Mainframe (Stordator) med kunder inom Bank & Försäkring och Transport & Logistik. Merparten av Dynamants kunder finns primärt i Stockholm men även i Malmö, Göteborg och Sundsvall. Dynamant är det mindre konsultbolaget med hög professionalism och en stark entreprenörskänsla där alla får chans att påverka och bidra till utvecklingen av bolaget.

Dynamant är en del av danska Epico Group som sysselsätter +600 IT-konsulter i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Polen.

 

OM ROLLEN

I rollen som COBOL-utvecklare kommer du att arbeta ute hos kunder och ingå i ett rutinerat team som arbetar med Sveriges största banker, försäkringsbolag och transport/logistikföretag. I rollen som konsult är du nyfiken och drivs av innovation samt ser möjligheten att kunna arbeta i olika projekt hos olika kunder. I ditt vardagliga arbete kommer du arbeta i COBOL, DB2 och potentiellt DL/1. Du kommer även sitta med IMS, CICS, JCL och SQL. Utöver det ingår arbete med integrationer inom MQ, BizTalk eller SAP PI, hantering av både online- och batch-programmering i stora systemlösningar.
Projekten kommer innefatta att arbeta med både nya lösningar samt förvaltning av befintliga system. Du kommer få arbeta med allt ifrån analys, design, utveckling och förvaltning.

 

OM DIG

Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från flera delar av stordatormiljöer. Du är genuint intresserad av stordatorutveckling och att hitta nya lösningar.
Du har erfarenhet från analys, design, utveckling och förvaltning samt har erfarenhet från antingen Bank, Finans eller Försäkring/Pension. Har du arbetat med Stordator/Mainframe inom Järnvägsområdet är det meriterande och likaså erfarenhet av att arbeta agilt i ett Scrum-team. Du är har naturligt en god kommunikations- och samarbetsförmåga, inspirerar dina kollegor och är dedikerad att hitta de bästa lösningarna för kunden. Du kommunicerar obehindrat, såväl skriftligt som muntligt, på både engelska och svenska.

 

ÖVRIG INFORMATION

Dynamant är ett värderingsstyrt IT-konsultbolag med lång och gedigen erfarenhet inom bank, finans, försäkring, transport och logistik. Det huvudsakliga området är i komplexa transaktionsintensiva system integrerat med stordatorn, affärskritiska system, molntjänster, webbaserade mjukvarumoduler och mobila terminaler.
Sedan många år tillbaka är efterfrågan på Dynamants konsulter mycket hög vilket leder till långa uppdrag (om man önskar) och att man som konsult själv kan vara med och välja vilken typ av uppdrag och kund eller kundsegment man föredrar.Tillsammans med spännande och utvecklande uppdrag gör det att personalomsättningen är mycket, mycket låg. Ledningen av bolaget är mycket senior med 30 års erfarenhet av att driva konsultbolag i Sverige och internationellt.
Start enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan till vår rekryteringspartner Switch Game på jobb@switchgame.se

 

OM SWITCH GAME

Switch Game är rekrytering- och konsultbyrån som gör de krångliga enkelt, superenkelt. Genom att kombinera beprövade metoder med moderna arbetssätt och ny teknik kan vi hitta unika matchningar, snabbt och med hög träffsäkerhet. Vi arbetar alltid tvåvägs och söker kandidater till uppdrag såväl som uppdrag till kandidat vilket skapar en dynamisk organisation med många spännande möjligheter.