Vi FORTSÄTTER ATT VÄXA OCH SÖKER ERFARNA STORDATORUTVECKLARE

Dynamant, Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe fortsätter att växa och söker nu fler Stordator-/Mainframe-utvecklare. Vi söker först och främst dig som kan utveckla i Cobol, DB2 och gärna DL/1. Du har även arbetat med IMS, CICS, JCL och SQL. Har du även kunskap inom integration med MQ, BizTalk eller SAP PI, hantering av både online- och batch-programmering stora systemlösningar AS/400, PL/1 eller regelverken MIFID och GDPR är det meriterande.

Vem är du?

Du har minst 5 års erfarenhet från alla utvecklingsfaser i stordatormiljö. För att lyckas och trivas i din roll är du genuint intresserad av stordatorutveckling och att vara med och stegvis arbeta med nya lösningar samt förvalta befintliga system. Du har dokumenterad erfarenhet av analys, design, utveckling och förvaltning samt erfarenhet av något inom Bank, Finans, kort, värdepapper, sak- och liv-försäkring eller pension.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av agil utveckling på stordator samt testdriven utveckling eller testautomatisering.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person trivs du i konsultrollen, är nyfiken, drivs av ny innovation. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, uppskattar att arbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Du har förmåga att inspirera dina teamkollegor.

Om Dynamant

Dynamant har funnits sedan 2006 och är Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe. Dynamants konsulter har hög kompetens och lång erfarenhet inom komplexa transaktionsintensiva system och vi medverkar i stora viktiga utvecklings- och omställningsprojekt med Sveriges ledande företag och myndigheter. Våra kunder finns inom Bank & Finans, Transport & Logistik och Myndigheter & Verk. Vår geografiska marknad är Stockholm & Mälardalen.

Varför Dynamant?

Som konsult hos oss får du spännande och utvecklande uppdrag, du kommer att ingå i ett nätverk av seniora kollegor med lång erfarenhet av stordatorområdet. Du påverkar själv dina uppdragsmöjligheter både vad gäller bransch och geografi och genom delaktighet i Dynamants egna aktiviteter har du också möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Hur går jag vidare?

Känner du igen dig i beskrivning och låter tjänsten lockande? Så tveka inte att skicka ett mail till patrik.boman@dynamant.se med CV och en kort presentation av dig själv. Vill du ta en telefonkontakt först kan du nå Patrik på 070-335 57 55.

Välkommen med din ansökan!