Dynamant söker Assemblerutvecklare

Vill du ha en roll som utvecklare för ett av de viktigaste systemen hos en av Dynamants stora bankkunder? Du kommer då att ingå i ett kunnigt team som vidareutvecklar och förvaltar plattformarna samtidigt som banken bygger upp helt nya plattformar. Plattformarna hanterar bland annat;

  • Dataclearing ankommande-/avgående, handhar alla transaktioner till/från banken
  • Transaktionshantering, förbehandling, uppackning, kontroller och vidarebefordring av trans
  • Fend4-laddning, hantering och kontroll av batch-input till realtiden
  • Dialoghantering, hjälpfunktioner
  • Avstämning, felrapportering och diffbokning.

Du kommer att arbeta i ett litet agilt team som jobbar nära våra utvecklare på såväl Plattform som Inlån. Tillsammans kommer ni att vidareutveckla och förvalta plattformen samtidigt som banken bygger upp en ny inlåningsplattform på z/OS.

Vem är du?

Du har minst 5 års erfarenhet från alla utvecklingsfaser i stordatormiljö. För att lyckas och trivas i din roll är du genuint intresserad av stordatorutveckling och att vara med och stegvis arbeta med nya lösningar samt förvalta befintliga system. Du har dokumenterad erfarenhet av analys, design, utveckling och förvaltning samt erfarenhet av att arbeta på Bank. Du har gedigen erfarenhet av IBM Assembler samt god erfarenhet av JCL, IDX och REXX.

Du känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, skriftligt och muntligt.

Som person trivs du i konsultrollen, är nyfiken, drivs av ny innovation. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, uppskattar att arbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Du har förmåga att inspirera dina teamkollegor och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vad kan du förvänta dig i rollen som konsult hos Dynamant?

Utmanande och varierande arbetsuppgifter; du kommer få arbeta med alla delar i utvecklingsprocessen såsom analyser, kravställning, design, programmering och testning varav ingen dag är den andra lik.

  • Täta samarbeten; din vardag kommer vara fylld av samarbeten i form av dagliga stand up-möten, nära samarbete med teamkollegor och kontakt med intressenter inom organisationen.
  • Lösa problem; att utveckla nya tjänster, effektivisera befintliga processer eller fixa buggar kräver alla någon form av problemlösning varav logik och förmåga att se helheten.
  • Vara del av ett seniort nätverk; du kommer att ingå i ett nätverk av seniora kollegor med lång erfarenhet av stordatorområdet från många olika branscher

Om Dynamant

Dynamant har funnits sedan 2006 och är Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe. Dynamants konsulter har hög kompetens och lång erfarenhet inom komplexa transaktionsintensiva system och vi medverkar i stora viktiga utvecklings- och omställningsprojekt med Sveriges ledande företag och myndigheter. Våra kunder finns inom Bank & Finans, Transport & Logistik och Myndigheter & Verk. Vår geografiska marknad är Stockholm & Mälardalen.

Hur går jag vidare?

Känner du igen dig i vår beskrivning och låter tjänsten lockande? Skicka ett mail till patrik.boman@dynamant.se med CV och ett personligt brev. Vill du ta en telefonkontakt först kan du nå Patrik på 070-33 55 7 55.