Dynamant full logo

Testledare och testare

Är du en av Sveriges vassaste testledare/testare och vill jobba i ett företag som växer och värdesätter olika personligheter?
Vi söker dig som har jobbat med test och testledning en tid inom hela utvecklingskedjan och har erfarenhet av olika testverktyg och metodiker.
Har du även kunskap och erfarenhet från Bank & Finans eller Järnväg är det en fördel då våra största kunder är inom dessa segment.

Vem är du?

Vi söker kandidater som har flerårig erfarenhet av att arbeta som testledare i projekt eller förvaltningsuppdrag inom Bank & Finans eller Järnväg. Du arbetar idag med test och är du testledare förstår du även värdet av att kunna testa själv. Som person tror vi att du är strukturerad och kvalitetsmedveten med god förmåga att samarbeta och som testledare uppvisar du goda planerings- och ledaregenskaper. Du gillar att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet och tycker om att ta dig an komplexa problem. Avslutningsvis har du god kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden och vi ser gärna att du är certifierad med minst ISTQB Foundation. Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska ser vi som självklart.

Om Dynamant

Dynamant har funnits sedan 2006 och är Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe. Dynamants konsulter har hög kompetens och lång och erfarenhet inom komplexa transaktionsintensiva system och vi medverkar i stora viktiga utvecklings- och omställningsprojekt med Sveriges ledande företag och myndigheter. Vår huvudsakliga kundmarknad finns inom Bank & Finans, Transport & Logistik och Myndigheter & Verk. Vår geografiska marknad är Stockholm & Mälardalen.

Varför Dynamant?

Som konsult hos oss får du spännande och utvecklande uppdrag, du kommer att ingå i ett nätverk av seniora kollegor med lång erfarenhet av test och testledning. Du påverkar själv dina uppdragsmöjligheter både vad gäller bransch och geografi och genom delaktighet i Dynamants egna aktiviteter har du också möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Hur går jag vidare?

Känner du igen dig i vår beskrivning och låter tjänsten lockande? Skicka ett mail till patrik.boman@dynamant.se med CV och ett personligt brev.

Vill du ta en telefonkontakt först kan du nå Patrik på 070-335 57 55.