Dynamant söker säljare med höga ambitioner

Som ledande aktör inom Stordatorområdet i Sverige ser vi en stor potential att utöka vår verksamhet djupare inom våra kärnsegment men också bredare för att komma in på nya kunder inom området. Vidare vill vi förstärka vår affär inom Krav, Test och Projektledning.

Vi söker därför dig som brinner för att både självständigt och som en del av ett team göra affärer med både nya och gamla kunder.

Du kommer att vara en viktig del i koncernens ledningsgrupp och i framtiden ser vi gärna att du har som ambition att ta ett helhetsansvar som VD för ett av våra dotterbolag eller annan chefsbefattning i koncernen.

Vem är du?

Du har passionen som krävs för att göra affärer, har ett starkt driv och uthållighet men är också blixtsnabb ur startblocken och van vid ett högt tempo. Du gillar utmaningar, är orädd och nyfiken. Du är grym på att initiera nya relationer och vårda befintliga. Vidare tror vi att du är självgående men samtidigt en lagspelare och vill utveckla såväl dig själv som bolaget du arbetar i.

Åldersmässigt tror vi du är i 30-40 årsåldern och gärna tjej. Erfarenhet från IT-branschen är ett krav och erfarenhet från Bank & Finans en merit. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett absolut krav.

Hur går jag vidare?

Känner du igen dig i min beskrivning och låter tjänsten lockande? Skicka ett mail till mig på patrik.boman@dynamant.se med CV och ett personligt brev. Vill du ta en telefonkontakt först kan du nå mig på 070-33 55 7 55.

Seniority Level

Mid-Senior level

Industry

  • Information Technology and Services

Employment Type

Full-time

Job Functions

  • Information Technology
  • Business Development
  • Sales

Till LinkedIn-annons