Vi söker seniora projektledare med arkitektbakgrund inom Stordator/Mainframe

Dynamant fortsätter att växa och söker nu flera seniora projektledare med arkitektbakgrund inom Stordator/Mainframe. Vi söker dig som har erfarenhet av att leda verksamhetsnära IT-projekt med god verksamhetsförståelse och vana att kommunicera med interna beställare och externa intressenter.

För att lyckas i rollen ser vi att du har lång erfarenhet av systemarkitekturlösningar samt erfarenhet av att planera och genomföra systemomläggningar, driftsättningar i komplexa systemmiljöer. Du kan ta fram IT strategier samt leda och styra arkitekturarbetet. Du kan hantera kvalitetssäkring i arkitekturfrågor i olika typer av projekt samt har vana att leda, resursplanera och budgetera för olika styrgrupper.

Som person är du utåtriktad och har en stark drivkraft, tycker om att arbeta i team så väl som enskilt. Du är kommunikativ och lyhörd och har en god förmåga att skapa engagemang i teamet. Uthållighet, noggrannhet, positivism och är vana att arbeta strukturerat mot uppsatta mål är personliga egenskaper och färdigheter som är viktiga för oss.

Om Dynamant

Dynamant har funnits sedan 2006 och är Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe. Dynamants konsulter har hög kompetens och lång och erfarenhet inom komplexa transaktionsintensiva system och vi medverkar i stora viktiga utvecklings- och omställningsprojekt med Sveriges ledande företag och myndigheter. Vår huvudsakliga kundmarknad finns inom Bank & Finans, Transport & Logistik och Myndigheter & Verk. Vår geografiska marknad är Stockholm & Mälardalen.

Varför Dynamant?

Som konsult hos oss får du spännande och utvecklande uppdrag, du kommer att ingå i ett nätverk av seniora kollegor med lång erfarenhet av stordatorområdet. Du påverkar själv dina uppdragsmöjligheter både vad gäller bransch och geografi och genom delaktighet i Dynamants egna aktiviteter har du också möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Hur går du vidare?

Känner du igen dig i vår beskrivning och låter tjänsten lockande? Tveka då inte att skicka ett mail till patrik.boman@dynamant.se med CV och ett personligt brev. Vill du ta en telefonkontakt först når du Patrik på 070-355 57 55.