Dynamant full logo

Dynamant söker säljare med höga ambitioner

Vi söker dig som är snabb, har ett starkt driv och gillar utmaningar. Du är grym på att initiera nya relationer och vårda befintliga. Vidare tror vi att du är självgående men samtidigt en lagspelare och vill utveckla såväl dig själv som bolaget du arbetar i. Erfarenhet från konsultförsäljning inom IT-området är ett krav likaså att du har humor och akademisk bakgrund. Du kommer att vara en viktig del i koncernens ledningsgrupp och i framtiden ser vi gärna att du har som ambition att ta ett helhetsansvar som VD för ett av våra dotterbolag eller annan chefsbefattning i företagsgruppen. 

Dynamant är specialister inom komplexa transaktionsintensiva system för Bank & Försäkring och Transport & Logistik. Vi är Sveriges ledande konsultbolag inom Stordator/Mainframe med fokus på utveckling, krav & test samt projektledning. Vi är specialister på IT inom Järnväg med ambitionen att vara det ledande konsultbolaget i Sverige inom området.

Nu vill vi ytterligare utöka vår verksamhet genom att fördjupa oss inom våra kärnsegment samt bredda oss för att kunna erbjuda vår tjänsteportfölj till nya kunder och segment.

Vi sitter centralt i Stockholm på Vasagatan, ett stenkast från t-bana, pendeltåg och Arlanda Express. För mer information om vilka vi är, vår kultur och vad vi gör, se www.dynamant.se.

Låter kanonbra – hur går jag vidare?
Skicka ett mail till mig på patrik.boman@dynamant.se och bifoga CV – eller förresten ring mig direkt på 070-335 57 55.