Kravhanterare / Business Analyst

Är du en av Sveriges vassaste Kravhanterare/Business Analyst och vill jobba i ett företag som växer och värdesätter olika personligheter.
Vi söker dig som har jobbat med kravhantering en tid inom hela utvecklingskedjan och har erfarenhet av olika kravverktyg och metodiker.
Har du även kunskap och erfarenhet från bank och finanssektorn är det en fördel då våra största kunder är inom det segmentet.

Vem är du?

Ålder och familjesituation har ingen betydelse. Oavsett om du är i en hektisk familjesituation med små barn, singel, på väg att bli pensionär eller har utflugna barn. Det har ingen betydelse för oss. Vi vet hur det är och ser till att uppdraget blir det bästa och mest intressanta för dig.

Om Dynamant

Dynamant har funnits sedan 2006 och är Sveriges ledande bolag inom Stordator/Mainframe. Dynamants konsulter har hög kompetens och lång och erfarenhet inom komplexa transaktionsintensiva system och vi medverkar i stora viktiga utvecklings- och omställningsprojekt med Sveriges ledande företag och myndigheter. Vår huvudsakliga kundmarknad finns inom Bank & Finans, Transport & Logistik och Myndigheter & Verk. Vår geografiska marknad är Stockholm & Mälardalen.

Varför Dynamant?

Som konsult hos oss får du spännande och utvecklande uppdrag, du kommer att ingå i ett nätverk av seniora kollegor med lång erfarenhet av stordatorområdet. Du påverkar själv dina uppdragsmöjligheter både vad gäller bransch och geografi och genom delaktighet i Dynamants egna aktiviteter har du också möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Hur går jag vidare?

Känner du igen dig i vår beskrivning och låter tjänsten lockande? Skicka ett mail till patrik.boman@dynamant.se med CV och ett personligt brev.
Vill du ta en telefonkontakt först kan du nå Patrik på 070-335 57 55.